Politica de returnare

NE DORIM SA FITI PE DEPLIN MULTUMITI ATUNCI CAND CUMPARATI PRODUSE DE LA NOI.

Toate produsele cumparate de pe site-ul nostru www.shine-boutique.ro sunt noi si respecta conditile de etichetare si de calitate impuse de lege. 
Inainte de livrare se verifica fiecare produs pentru a nu trimite clientilor nostri produse care prezinta defecte. In situatia in care totusi unul din produsele comandate prezinta defect care nu a fost sesizat la control, acesta trebuie anuntat imediat, iar noi il vom schimba.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, fara semne de uzura, murdarie, mirosuri de parfum sau de alta natura, ori deteriorare fizica in termen de maxim 5 zile de la primire.

Orice retur trebuie anuntat atat telefonic cat si in scris pe adresa de email: comenzi@shine-boutique.ro mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dvs. precum si codul produselor pe care doriti sa le returnati. Nu se iau in considerare cererile de retur daca nu au fost anuntate in prealabil telefonic si in scris. De asemenea nu acceptam primirea de coletele care nu au fost anuntate inainte.

Important: Coletele retur se trimit numai la urmatoarea adresa:
Tara: Romania 
Localitate: Constanța 
Judetul: Constanța 
Adresa: Bulevardul TOMIS NR 391 CARREFOUR TOM  MAGAZIN BONSAY 
Telefon: 0785808080

Adresa mail: comenzi@shine-boutique.ro

Adresa se mai gaseste si pe pachetele in care se livreaza coletele.Trimiterea coletelor la o alta adresa decat cea indicata mai sus poate genera imposibilitatea primirii lui si implicit returnarea acestuia inapoi la expeditor. De asemenea trimiterea coletelor ce contin produse ce fac obiectul returnarii, se trimit exclusiv prin firme de curierat care au serviciul de livrare de la adresa la adresa. Livrarea prin firme care nu includ servicii de livrare la adresa indicata ci prin ridicarea coletelor de la oficii postale si care implica deplasari de personal in acest sens face imposibila ridicarea acestora.

Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor , sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv serviciul de curierat rapid. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare (absenta petelor, mirosurilor de parfum sau de orice alta natura, semne de uzura, etc.) Noi vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului, sau inlocuirea lui cu altul imediat ce produsul a fost returnat. Returnarea banilor se face prin transfer bancar, la solicitarea in scris din partea persoanei care a realizat comanda online la urmatoarea adresa de email: comenzi@shine-boutique.ro Foarte important: nu trimiteti colete cu plata ramburs a contravalorii unor produse returnate deoarece nu vor putea fi ridicate, ele fiind astfel refuzate. Nu putem plati colete fara a verifica continutul lor, numarul de produse returnate, starea lor, daca au fost cumparate din magazinul nostru, etc...

Nu returnati catre noi produse cumparate din alte magazine, chiar daca sunt la fel cu cele comercializate de site-ul nostru.

Produsele care fac obiectul unui schimb se vor calcula tot timpul la valoarea platita de catre client. Cadourile ori promotiile afisate pe site se ofera numai pentru produsele cumparate, nu schimbate.
Nu expediati coletele cu plata ramburs, acesta se va intoarce fara nici un fel de notificare ulterioara. Nu expediati produsul daca l-ati purtat sau l-ati deteriorat din vina dumneavoastra. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.